S.K.N.W.K. 3 had gisteren duidelijk geen last van de ‘uitfluiter’

Voor S.K.N.W.K. 3 stond gisteren op ons eigen sportpark Het Springer de derby op het programma tegen Bruse Boys 5. Op 25 november vorig jaar tijdens de heenronde van deze competitie bleken de paarshemden met 2-0 te sterk voor de blauw/zwarten. Overigens bleef het toen 2-0, omdat superspits van S.K.N.W.K. 3, Stefan ‘Spitsie’ Vermeer, dé mogelijkheid op de aansluitingstreffer vanaf de strafschop stip onbenut liet (dit tot grote hilariteit op de S.K.N.W.K.-bank 🙂 ).

Nog eventjes een terugblik op 25 november jl. 😉

Om alles zo eerlijk mogelijk te laten verlopen gisteren had S.K.N.W.K. 3 niets aan het toeval over gelaten. Om uiteindelijk niet te worden beticht van competitievervalsing 😉 mochten de mannen van ‘Bru 5′ zelfs hun eigen scheidsrechter meenemen. Ze hadden dit goed begrepen en hadden alles uit de kast gehaald. Zodoende stond ineens Jacob Muller op Het Springer (…… eigenlijk had S.K.N.W.K. 3-speler speler Ruben Willeboordse dit samen met Jacob geregeld, maar dat is niet zo’n leuk verhaal 🙂 ).

En S.K.N.W.K. 3 had duidelijk geen last van de ‘uitfluiter’. Want de teller stokte bij maar liefst 9-1 bij deze verder zeer sportieve wedstrijd.

Er gaan nog wel geruchten dat Jacob inmiddels op de Bahama’s zit, want met 7 treffers van Stefan Vermeer (die dus duidelijk uit was op revanche van de heenwedstrijd) kan het ook niet anders dan dat de scheidsrechter is betrokken in dit complot en dat hij wat steekpenningen heeft ontvangen van desbetreffende topscorer (anders kan Spitsie er nooit zeven maken).

Ook vanaf deze plaats dank aan Jacob voor het leiden van dit duel.

Geef als eerste een reactie op "S.K.N.W.K. 3 had gisteren duidelijk geen last van de ‘uitfluiter’"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.