SKNWK zoekt nieuwe mensen voor 1-2-3+4-commissie

Afgelopen zaterdag was er weer een feestje dat georganiseerd werd door de 1-2-3+4-commissie. Deze commissie zorgt er al bijna 10 jaar voor dat er enkele keren per jaar een feestje is voor alle senioren leden van S.K.N.W.K. Zo blijft er een band onder de diverse teams. Elke keer lukt dit weer en blijkt deze “formule” een succes.

Nu zijn Michèl Flikweert en Martijn Neele al jaren van de partij, maar na afgelopen feestje zijn ze ermee gestopt. Sytze Stins heeft zich inmiddels beschikbaar gesteld, maar we zijn op zoek naar nog een paar mensen die zitting willen nemen in deze commissie. Het liefst van elk seniorenteam minimaal één speler. Dat is makkelijk voor de communicatie met de diverse teams en spelers.

Op dit moment bestaat de 1-2-3+4-commissie uit: Wouter de Jonge (S.K.N.W.K. 1), Serge Wijers (supporter en sponsor), Tiny Matthijsse (barvrouw), Daniël Pairoux (3e elftal) en Sytze Stins (1e elftal en bestuurslid). Zodoende zou het dus leuk zijn als er iemand uit S.K.N.W.K. 2 en S.K.N.W.K. 4 ook deel uit zou gaan maken van deze commissie.

Heb je interesse of wil je wat meer info over deze functie, neem dan contact op met één van de leden. Natuurlijk ben je ook van harte welkom als je niet in het 2e of 4e speelt!!