Voorbeschouwing Z.S.C. 62 2 – S.K.N.W.K. 3

Onderstaande voorbeschouwing staat te lezen op de website van Z.S.C. ’62.

Voorbeschouwing ZSC 2 – SKNWK 3

Auteur Eric Smits – woensdag, 30 november 2005

Zaterdag staat de eerste return alweer op het programma! Het tweede ontvangt in eigen huis de mannen uit Nieuwerkerk. Zal het ZSC weer eens lukken om punten te pakken?! Het vorige duel eerder dit seizoen werd vrij eenvoudig gewonnen door de rood – witte leeuwen. Toen werd het veld met SKNWK aangeveegd met 2-6! Maar nu is het allemaal andere koek, want ZSC wist de laatste 4 wedstrijden op rij niet meer te winnen en tevens werd er in deze 4 duels niet 1 keer gescoord! Het wordt dus hoog tijd voor ZSC om 3 punten te pakken!

ZSC dat haar laatste wedstrijd flink onderuit ging in Bru (6-0) heeft dringend behoefte aan 3 punten, want anders zakt het flink op de ranglijst! Hopen dat iedereen weer terug is en dat de verbouwingen, verhuizingen en blessureleed bij het eerste achter de rug is, zodat ZSC 2 weer eens vrij compleet aan de start kan verschijnen. Zoals bekend is dat de laatste paar weken niet het geval en dat koste toch aardig wat punten. Hopen dat het na de winterstop anders zal zijn, anders wordt het een ellendig seizoen.

Zaterdag dus tegen SKNWK 3. De blauw – zwarte staan op een 10de plaats met 9 punten uit 10 duels. ZSC daarentegen staat momenteel nog op de 4de plaats met 16 punten uit 11 wedstrijden. Bij verlies komt ZSC dus aardig in de buurt van de laatste plaatsen op de ranglijst! Dat mag natuurlijk niet gebeuren, dus is het zaak de punten in Scharendijke te houden en het gat met de onderste linie vrij ruim te houden.

Vorig seizoen zat ZSC ook even in een dipje en wist toen thuis tegen SKNWK weer de draad op te pakken door met 5-2 te winnen. Hopen dat het dit seizoen hetzelfde wordt met winst voor ZSC en dat we erna de draad weer op kunnen pakken met goede resultaten!