Trainer Adriaan Nieuwenhuijse erg voorspelbaar….

Voorafgaand aan dit seizoen, 2005-2006, gaf S.K.N.W.K. voor het eerst in haar bestaan een presentatiegids uit. Het werd een prachtig exemplaar (al zeg ik het zelf). In deze gids stond een interview met trainer Adriaan Nieuwenhuijse. Ons allen bekend, Ko de Ridder, interviewde Adriaan voor de start van de competitie.

Op de vraag wie aan het eind van de rit de eerste drie in 3A worden, antwoorde Adriaan “Bruse Boys, Serooskerke en S.K.N.W.K. (keuze in alfabetische volgorde)”. Nou zelfs zijn volgorde was goed, want Bruse Boys is kampioen geworden (van harte gefeliciteerd en succes volgend seizoen in de 2e klasse). ‘Seroos’ eindigde als 2e en S.K.N.W.K. dus als derde.

De laatste 3 in drie A werden volgens Adriaan: “Spui, ’s Heer Arendskerke en de andere kan ieder ploeg zijn”. Ook dit klopt, want die andere ploeg is Z.S.C. ’62 geworden. Zij zijn al gedegradeerd. Spui en ’s Heer Arendskerke staan 10e en 11e. Zij gaan in een onderling duel beslissen wie er rechtstreeks degradeerd en wie er promotie/degradatie wedstrijd mag gaan spelen.

Alleen zijn keuze voor de periodetitels is niet helemaal uitgekomen. Volgens hem zouden Heinkenszand, S.K.N.W.K. en W.H.S. die opeisen. Hier had hij dus S.K.N.W.K. goed. Al deed Heinkenszand ook op de laatste dag nog mee om een periodetitel.

We kunnen dus concluderen dat ‘onze’ trainer het allemaal goed heeft gezien aan het begin van de competitie.