Seizoen 1979 – 1980 (4e klas K.N.V.B.) *

S.K.N.W.K. 1 – Klundert 1 1-1
Arie Folmer 1x

Klundert 1 – S.K.N.W.K. 1 1-1

* Dit was het debuut van S.K.N.W.K. in de 4e klas K.N.V.B. Zij eindigden dit seizoen als 7e. Klundert werd dit seizoen kampioen en promoveerde zodoende naar de 3e klas K.N.V.B.

Seizoen 1982 – 1983 (4e klas K.N.V.B.) *

Klundert 1 – S.K.N.W.K. 1 2-1
Evert v/d Zande 1x

S.K.N.W.K. 1 – Klundert 1 3-0
Jan Tierie 1x, Bram Roks (penalty) 1x en René v/d Zande 1x

* S.K.N.W.K. behaalde tegen Klundert één van haar twee overwinningen dit seizoen (de andere was 0-4 tegen Nieuwland). Door deze magere oogst degradeerden de blauw/zwarten weer terug naar de 1e klas afdeling.

Zoals u kunt zien speelden beide teams slechts 4x tegen elkaar in competitieverband. Het onderling resultaat is precies gelijk:

René v/d Zande 1x

Vorig seizoen speelden beide teams tegen elkaar in de eerste ronde van de Amstel Cup (tegenwoordig Gatorade Cup). Op sportpark ‘Het Springer’ in Nieuwerkerk was de thuisploeg toen met 3-1 te sterk voor Klundert.

1e ronde Amstel Cup:

S.K.N.W.K. 1 – Klundert 1 3-1
Emiel Kuijten 1x, Jan-Jaap Padmos 1x en Christian van Vossen 1x

P.Z.C. van maandag 30 augustus 2004

SKNWK wacht nu pikant duel

NIEUWERKERK – SKNWK is het districtstoernooi begonnen met een overwinning. Op eigen veld werd Klundert met 3-1 verslagen, na een 1-1 ruststand. Het duurde tot tien minuten voor het einde voordat SKNWK tegen Klundert het verschil wist te maken. De Brabanders kwamen reeds na vier minuten op voorsprong via Maarten van Baren. Spits Emiel Kuijten bracht SKNWK halverwege de eerste helft langszij. Na moeizaam spel en legio kansen haalde Jan-Jaap Padmos de thuisploeg uit de impasse met een belangrijk doelpunt (2-1). Christian van Vossen was in de laatste minuut ook nog trefzeker voor de Nieuwerkerkers.
Morgenavond moet SKNWK op bezoek bij Zwaluwe, dat zaterdag 1-1 speelde tegen Madese Boys. Dat is een pikant duel, omdat de Nieuwerkerkers vorig seizoen promotie naar de tweede klasse in een bewogen wedstrijd aan Zwaluwe moest laten.