Woensdag 13 september korfbaltoernooi bij SKNWK

De afgelopen week heeft iedere inwoner van Nieuwerkerk een flyer in de bus gekregen over het aankomende korfbaltoernooi bij S.K.N.W.K. Dit wordt gehouden op woensdag 13 september as. vanaf 19:00 uur op sportpark ‘Het Springer’ in Nieuwerkerk.

S.K.N.W.K. heeft naast de voetbaltak namelijk ook een korfbalafdeling. Zij spelen van november tot maart tijdens het zaalseizoen mee in de competitie. De spelers/sters hebben, hun sporen al verdiend in de korfbalsport en hebben er voor gekozen alléén tijdens het winterseizoen te spelen in de zaalkorfbalcompetitie.

S.K.N.W.K. is een hechte groep; toch zou het plezierig zijn als kon worden beschikt over wat meer spelers/sters, zodat bij afschrijvingen het team moeiteloos over invallers kan beschikken.

Volgende week woensdag wordt dus een toernooitje gehouden met als doel de korfbalsport wat meer onder de aandacht te brengen.

Bij interesse om in competitieverband regelmatig een wedstrijd te spelen, kan men op woensdag de 13e september een kijkje komen nemen. Wil iemand meteen een wedstrijdje meedoen, dan kan dat ook; vooraf dient men zich dan aan te melden bij Albert Talen (0111-643143) of Cees Bax (0111-642462); desgewenst kan hier wat nadere informatie worden verkregen.