S.K.N.W.K. 2 laat niet alleen de punten in Breda

Gisteren, zaterdag 9 september, moest S.K.N.W.K. 2 in Breda aantreden tegen The Gunners 2. Het bleek een niet heel erg gelukkige middag voor S.K.N.W.K. 2. Dit begon eigenlijk donderdag al. Leider Arnout Wesdorp was zonder kennisgeving afwezig tijdens de eltalsamenstelling van de senioren van S.K.N.W.K. Ook telefonisch was hij onbereikbaar!! Via trainer/coach Cees Verwest dan toch nog aan de spelersnamen gekomen.

Vervoer moest vrijdagavond nog geregeld worden. Vertrektijd 10:45 uur. Om omstreeks 11:00 uur is er telefonisch contact. Er wordt gewacht op speler Kees-Jan van Nieuwenhuize. Deze blijkt echter ergens in Duitsland te zijn en speelt dus helemaal niet mee!

Dan richting Breda. Iets na het klokje van 12:00 uur wordt er gebeld door The Gunners dat het tweede nog niet is geariveerd. Ze zijn de weg kwijt. Via ‘navigator’ Koen de Jonge worden ze telefonisch naar de plek van bestemming gebracht.

Dan een wedstrijd waarin ze op een 4-1 nederlaag worden getrakteerd. En dan tot slot van deze hopeloze middag blijven ook de shirtjes nog staan in Breda.

Gelukkig speelt The Gunners 2 as. zaterdag tegen Duiveland. Dan zullen de shirtjes mee terug komen richting Schouwen-Duiveland.