SKNWK 1 boekt simpele overwinning op MEVO 1

Gisteren, zaterdag 18 augustus, speelde S.K.N.W.K. 1 de eerste van drie bekerwedstrijden in de 1e ronde. Op sportpark ‘Den Hogen Blok’ in Zierikzee was M.E.V.O. 1 de tegenstander. Het werd een simpele winstpartij voor de blauw/zwarten, die door nonchalance aan S.K.N.W.K.-zijde en zeer goed keeperswerk van de M.E.V.O.-doelman (maar) in 1-6 eindigde.

Sander Uijl springt boven twee tegenstanders uit. Hij scoorde 2x dit duel.

Voor de rust scoorde S.K.N.W.K. 3x. Eerst was het Ronald van Vossen die een bal binnenkopte. De 0-2 werd gescoord door Sander Uijl. Hij kopte, overigens niet zonder gevaar, de 0-2 tegen de touwen. Zelf belandde Sander tegen de paal, maar gelukkig kon hij verder spelen. Wesley Goud bepaalde de ruststand op 0-3.

In de tweede helft speelde S.K.N.W.K. veel te nonchalant. In plaats van gewoon verder te spelen als in de eerste helft, gingen mensen uit positie lopen en werd er veel te gemakkelijk gespeeld. Ook voor eigen succes gaan, in plaats van een vrijstaande medespeler te bedienen, zorgde ervoor dat de score niet verder op liep dan 6.

Doelman Koen de Jonge kreeg weinig te doen deze wedstrijd. Helaas werd hij toch 1x gepasseerd

Een bal van Wesley Goud ging via een M.E.V.O.-speler in het doel, 0-4. Hierna was het M.E.V.O. dat iets terug kon doen. Balverlies voorin bij de Nieuwerkerkers en zeer zwak verdedigen betekende dat doelman Koen de Jonge toch gepasseerd kon worden, 1-4. Sander Uijl met z’n tweede van de dag en een strafschop van Maarten Padmos (na een overtreding op Wesley Goud) zorgden voor een terechte 1-6 eindstand.

Eindstand M.E.V.O. 1 – S.K.N.W.K. 1 1-6

As. dinsdag staat de tweede wedstrijd in de 1e ronde van het K.N.V.B.-bekertoernooi op het programma. Op sportpark ‘Het Springer’ in Nieuwerkerk is het Goese Robur dan de tegenstander. Aanvang is 18:45 uur.

Bekijk foto’s van de wedstrijd M.E.V.O. 1 – S.K.N.W.K. 1 elders op deze site in het Fotoboek.