Duiveland en SKNWK na drie ronden op 100%

Duiveland en SKNWK na drie ronden op honderd procent

Voetbal Duiveland en SKNWK hebben na drie speeldagen nog geen punt ingeleverd. SKNWK boekte in en tegen Brouwershaven een regelmatige 0-3-zege. Vermeldenswaard was de eerste Nieuwerkerkse treffer. Die kwam op naam van Wilco de Valk en betekende zijn honderdste competitiiedoelpunt voor SKNWK. De goal was helemaal voorzien van een gouden randje want de pass kwam van Martijn Neele, die zaterdag zijn vijfhonderdste (!) duel voor de blauw-zwarten speelde. Door de zege gaat SKNWK alleen aan kop in de vierde klasse B.

Duiveland moet die positie in de derde klasse A delen met VCK en Rillandia. Voor Het Oosterlandse elftal waren Dennie le Comte en Ronald Zwager met beiden twee goals weer trefzeker.

DFS had in de vierde klasse A geen kind aan het zwakke Mevo. Zelfs nadat de ploeg uit Burgh-Haamstede Martijn Boot met tweemaal geel zag vertrekken, liep DFS eenvoudig uit van 1-3 naar 1-6. Ook DFS is net als Duiveland en SKNWK koploper en doet dat samen met MZVC en Wemeldinge.

UITSLAGEN

Tweede klasse E:
Oostkapelle-Bruse Boys 3-1

Derde klasse A:
Duiveland-Heinkenszand 4-1

Vierde klasse A:
Mevo-DFS 1-6 (0-1 Remco Rotte, 0-2 Lennart Padmos, 1-2, 1-3 Huib Nortier, 1-4 Anco van der Linde, 1-5 Huib Nortier, 1-6 Leonard van Floresteijn)

Vierde klasse B:
Brouwershaven-SKNWK 0-3 (0-1 Wilco de Valk, 0-2 Wesley Goud, 0-3 Wesley Goud)

ZSC’62-Halsteren 1-1 (1-0 Kasimier Snoek)

FSV-WIK’57 4-2 (0-1 Maurice de Vlieger, 4-2 Bart Boot (penalty)