Blessure S.K.N.W.K. 1-speler Maarten Padmos

Gisteren in de slotminuut van het duel tussen SC Stavenisse 1 en S.K.N.W.K. 1 kreeg S.K.N.W.K. 1-speler Maarten Padmos na een schouderduw nog een flinke schop. Hierbij raakte hij erg geblesseerd.

Met een verbeten gezicht lag hij minuten op het veld. Per brancard werd Maarten afgevoerd naar de bestuurskamer van Stavenisse. Hier werd gekeken naar de ernst van de blessure. In eerste instantie leek het allemaal ernstig (er werd gesproken over een beenbreuk), maar naar eigen zeggen valt het allemaal wel mee volgens het slachtoffer.

Gisterenavond bleek wel dat met name z’n knie-holte erg dik is en z’n kuit erg pijnlijk. Lopen geeft op dit moment een groot probleem.

Het is afwachten wat de blessure precies inhoudt, maar dat we Maarten de eerste komende wedstrijden moeten missen is duidelijk. Dit is een fikse aderlating voor S.K.N.W.K. 1, want hij is toch zo’n beetje de man met zeven longen die alle gaten dichtloopt. Verdedigend overal aanwezig en ook aanvallend vaak beslissend. We hopen met z’n allen dat het allemaal meevalt.

Maarten vanaf deze plaats sterkte en hopelijk kun je de kicksen weer snel onderbinden.


Maarten Padmos