Indeling & programma Onderling SKNWK-tournooi 2008

As. donderdag, 1 mei, wordt bij S.K.N.W.K. traditioneel op Hemelvaartsdag het Onderling S.K.N.W.K.-tournooi gehouden. Deze keer al weer voor de 29e keer.

Naast deelname van onze eigen seniorenteams en A-junioren uiteraard ook weer diverse oud-S.K.N.W.K.-ers die aanwezig zullen zijn. Naast oud-spelers ook veel nieuwe namen, die volgend seizoen voor en bij S.K.N.W.K. willen gaan spelen. Zij zijn ingedeelt in Neo-S.K.N.W.K. Ook de titelverdediger van vorig jaar, Dreischor, neemt weer deel aan deze editie. Het belooft zoals altijd weer een gezellige en sportieve dag te worden.

As. donderdag is het tussen 09:30 uur en 09:45 uur verzamelen met een heerlijk bakje koffie. Om 10:30 uur start het toernooi.

Hieronder volgt de indeling van de diverse ‘gastteams’ op dit toernooi. De indeling van S.K.N.W.K. 1, 2, 3, 4, A1 en Dreischor ontbreken.

Let op: de indeling van de diverse teams is onder voorbehoud. Deze kan op de dag zelf nog veranderen of worden aangepast. Staat je naam er onverhoopt niet bij: GEEN PROBLEEM. Kom donderdag met je voetbalspullen naar ‘Het Springer’ en je wordt als nog ingedeeld!!

indeling_ot2008.pdf

Programma_ot2008.pdf

reglement_ot2008.pdf