Poging doorstart korfbal S.K.N.W.K.

Een tijdje geleden werd er op deze website en in andere media melding gemaakt van het stoppen van de korfbaltak binnen S.K.N.W.K. Echter enkele fanatieke korfballers willen een poging wagen om een doorstart te maken. Een hartstikke mooi en goed initiatief natuurlijk. Dan blijft de ‘K’ van ‘Kombinatie’ in S.K.N.W.K. (Sport Kombinatie NieuWerKerk) ook echt van toepassing.

Dus zijn we op zoek naar enthousiaste korfballers (m/v) om het team te versterken (op dit moment is er een groter gebrek aan dames!).

S.K.N.W.K. is de kleinste korfbalvereniging van Nederland (als we nog bestaan uiteraard). De competitie wordt gespeeld tijdens de wintermaanden. De thuiswedstrijden vinden plaats in sporthal Onderdak te Zierikzee. Er wordt op woensdagavond getraind in de sporthal te Oosterland. Groot verschil bij ons (ten opzichte van andere korfbalteams) is dat wij dus alleen in de zaal spelen en niet 2x op veld erbij. Dit is ideaal te combineren voor mensen die bijvoorbeeld ook op tennis zitten.

We willen binnenkort kijken of het haalbaar is om een doorstart te maken. Hiervoor moeten we dus echter nog enkele spelers of speelsters erbij hebben.

Voor informatie kan telefonisch contact worden opgenomen met onderstaande personen.

Trudy Folmer 0111-643184
Jos Flikweert 0111-643362
Peter Talen 0111-643111