SKNWK maakt twee keer achterstand goed

GOES – SKNWK heeft zich gisteravond goed hersteld van de 8-1-nederlaag tegen Kloetinge.

De Nieuwerkerkse derdeklasser speelde met 2-2 gelijk bij tweedeklasser Oostkapelle. SKNWK maakte twee keer een achterstand goed. Kloetinge won in dezelfde groep opnieuw: met 4-0 van HVV’24.

Oostkapelle-SKNWK 2-2: Een sterk gestart Oostkapelle kwam op voorsprong via Arjen Pattenier, maar in de veertigste minuut maakte Christiaan van Vossen gelijk: 1-1. Toch kon de thuisploeg nog met een 2-1-voorsprong de kleedkamer opzoeken, omdat Pattenier kort hierna profiteerde van goed doorzetten van Anton Kruit. Een kwartier na rust negeerde de scheidsrechter, evenals bij de eerste treffer van de bezoekers, een vlagsignaal en kon Wesley Goud gelijkmaken: 2-2.

Kloetinge-HVV’24 4-0: Niels Kole zette de thuisploeg al na vijf minuten op een 1-0-voorsprong, waarna Marinus Baas er kort voor rust 2-0 van maakte. Al snel na de rust werd het 4-0 via treffers van Etienne Mallie en Niels Kole. In de 80e minuut miste Marinus Baas nog een strafschop.