Oostkapelle maakt karwei niet af

Hieronder volgt het wedstrijdverslag van de website van v.v. Oostkapelle van het bekerduel tegen S.K.N.W.K. 1:

Oostkapelle 1 – SKNWK 1 (2-2)

In de tweede bekerwedstrijd, thuis tegen SKNWK, creëerde Oostkapelle vele doelkansen, maar er waren wat problemen met het benutten hiervan. Door de felle geel/blauwe brigade werd er in elke linie druk op de tegenstander gezet, zodat zij weinig tot geen kans hadden om tot een aanval te komen. SKNWK bleef echter gevaarlijk door de speldenprikjes die zij uitdeelden, maar dus ook door het feit dat Oostkapelle de kansen niet benutte. Na ruim tien minuten spelen ging Richard Louws aan de rechterkant op snelheid richting keeper. Deze wist het schot van Richard nog te keren, maar in de rebound schoot Arjen Pattenier de bal binnen. Hierna kans op kans voor een grotere voorsprong, maar door een foutieve beoordeling van de scheidsrechter (speler SKNWK buitenspel) kon de ploeg uit Nieuwerkerk in de 19e minuut op gelijke hoogte komen. Oostkapelle herpakte zich en dankzij het goed doorgaan van Anton Kruit, die na een solo ook nog een prima voorzet afleverde, kon Arjen Pattenier bij de tweede paal binnenkoppen.

Na rust volgde van beide partijen een zeer rommelige tweede helft. Weer moest er een scheidsrechterlijke dwaling aan te pas komen om SKNWK naast Oostkapelle te brengen. Een vanuit buitenspel teruglopende speler ontving de bal en kon vervolgens zijn medespeler bereiken. Ondanks een correct optredende grensrechter Adriaan Provoost – die juist door de scheidsrechter hierop vooraf werd gewezen – keurde the man in red het doelpunt goed. Maar goed, Oostkapelle ging op jacht naar het winnende doelpunt. Helaas, het mocht niet baten.

Oostkapelle: Matthijs van Wageningen, Ruben Coppoolse (Stefan Coppoolse), Ricky Pattenier, Joël Pattenier (aanv), Erwin Pouwelse, Wilco van Eijzeren (Maikel Smit), Anton kruit, Harold Vermeulen, Arjen Pattenier, Richard Louws (Wilco de Keuning) en Maarten van Maldegem.