S.K.N.W.K. 2 verliest tweede bekerwedstrijd

Na de 8-1 winst op N.O.A.D. ’67 3, mocht S.K.N.W.K. 2 gisteren aantreden tegen Klundert 2. Dat dit een moeilijker duel zou worden dan afgelopen zaterdag, was wel bekend. Echter de Nieuwerkerkers speelden een zwakke wedstrijd en verloren dan ook met 0-1.

Nadat beide teams op het veld stonden, was het wachten op de scheidsrechter. Na telefonisch contact bleek dat deze nog lekker thuis zat (in Giessen). Na overleg tussen beide ploegen bleek Cees Dalebout bereid om dit duel te fluiten.

Klundert zette al vroeg druk op de blauw/zwarten, al waren ze na een kwartiertje wel wat uitgeblust. Toen was het overigens al 0-1. Een bal belandde op de lat. Iedereen stond te kijken en de terugspringende bal kon binnen worden gewerkt door een Klundertspeler. S.K.N.W.K. kon hier weinig tegen over zetten. Twee afstandsschoten van Emiel Pollemans en Robbert Padmos hadden misschien beter verdiend.

Ook in de tweede helft weinig goed voetbal. Het was echt bekervoetbal. Een stevige wedstrijd, met uiteindelijk, ik denk, een terechte winnaar.

As. zaterdag speelt S.K.N.W.K. 2 haar 3e bekerduel. Dan is Duiveland 2 de tegenstander.

Bekijk de foto’s van deze wedstrijd elders op deze site in het Fotoboek.