S.K.N.W.K. 1 kampt met ware blessuregolf

Het is maar goed dat we nog een weekje kunnen wachten voor de competitie begint. S.K.N.W.K. 1 kampt namelijk met een blessuregolf. Diverse spelers konden daarom afgelopen week niet trainen of voetballen.

Martin Kiesenberg raakte afgelopen zaterdag in het duel met Kloetinge geblesseerd aan z’n knie. Hij was donderdag wel aan het lopen, maar kan vandaag nog niet spelen. Dat zelfde geldt voor Martijn Neele. Hij kreeg een dinsdag in het duel met Oostkapelle een tik op z’n knie en kon donderdag daarom niet trainen en zal vandaag in het bekerduel met H.V.V. ’24 ook niet in aktie komen.

Ook Léon Goedegebure en Wilco de Valk trainden afgelopen donderdag niet (Léon heeft alleen wat loopwerk gedaan). Léon Pollemans en Richard Bevelander zijn beiden ook geblesseerd en gaan bovendien nog een weekje op vakantie.

Omdat afgelopen donderdag S.K.N.W.K. 2 ook nog moest spelen, bleven er slechts zeven spelers over om te trainen. Ook vandaag is het een aardige puzzle om tot een team te komen, omdat nog een aantal spelers om diverse redenen vandaag afwezig zijn.

Al met al kunnen we concluderen dat het voor S.K.N.W.K. goed is dat de competitie nog een weekje op zich laat wachten.