Bekertoernooi voor senioren SKNWK is over

Voor de seniorenteams van S.K.N.W.K. (1 t/m 3, het vierde was niet ingeschreven) zit het bekertoernooi er na de eerste ronde al weer op. S.K.N.W.K. 1 wist nog wel winnend af te sluiten 3-2 tegen H.V.V. ’24, maar na de nederlaag tegen Kloetinge (8-1) en het gelijke spel tegen Oostkapelle (2-2) was het na twee wedstrijden al bekeken. Kloetinge is de terechte ploeg die doorgaat met ‘9 op 9’.

Ook S.K.N.W.K. 2 is uitgebekerd. Zij wisten ruim te winnen van N.O.A.D. ’67 3 (8-1), maar na een slechte wedstrijd tegen Klundert werd terecht met 0-1 verloren. Gisteren werd in een van Duiveland zijde zeer harde wedstrijd met 2-2 gelijkgespeeld tegen het tweede elftal. Het bekertoernooi is met 4 punten uit 3 duels over voor S.K.N.W.K. 2.


Spelmoment uit de wedstrijd S.K.N.W.K. 3 – Hoek 4

Tot slot speelde S.K.N.W.K. 3 gisteren tegen Hoek 4. Dit duel werd verloren met 3-4. Het eerste duel van S.K.N.W.K. 3 werd ook al verloren, van Hoedekenskerke 2. As. donderdag, 4 september, speelt S.K.N.W.K. 3 haar laatste bekerduel. In Heinkenszand is Heinkenszand 3 dan de tegenstander.