Oktober wordt drukke maand bij S.K.N.W.K.

Nog één dagje en dan zitten we al weer in de 10e maand van 2008, oktober. Voor S.K.N.W.K. wordt dit een drukke maand.

As. vrijdag, 3 oktober, gaan de pupillen van F1, de E-tjes en de D-tjes in Nieuwerkerk langs de deur met loten voor de Grote Clubactie. Zij gaan dan met z’n allen proberen zoveel mogelijk loten te verkopen en dus heel veel eurootjes voor S.K.N.W.K. binnen te halen.

Een dagje later, zaterdag 4 oktober, wordt er uiteraard zoals gebruikelijk is op zaterdag bij de blauw/zwarten eerst gevoetbald. Als afsluiting van de zaterdag kan er dan een heerlijk visje gegeten worden in de kantine.

Woensdag 15, donderdag 16 en vrijdag 17 oktober wordt voor de 2e keer bij S.K.N.W.K. in samenwerking met J.V.O.Z. een jeugdkamp georganiseerd. Als het goed is zijn er dan drie dagen lang 96 jeugdspelertjes aanwezig op sportpark ‘Het Springer’ in Nieuwerkerk die dan trainining krijgen van Dolf Roks en Dennis en Gérard de Nooijer (de profesionele trainers van J.V.O.Z).

De week erop wordt er op donderdag 23 oktober na afloop van de trainingen van de senioren een lekker biefstukje gegeten. Opgeven (en gelijk betalen) kan nog steeds bij één van de leiders/aanvoerders van de seniorenteams. Een dagje later, vrijdag 24 oktober, wordt er een klaverjasavondje georganiseerd.

Zaterdag 25 oktober gaat ‘oud-S.K.N.W.K. 1’ nog een hapje eten in café-cafetaria Charlie in Nieuwerkerk.

Zoals u ziet weer genoeg te beleven bij S.K.N.W.K.