Ook A.Z.V.V. 1 is veel te sterk voor S.K.N.W.K. 1

Een noodgedwongen op vele plaatsen gewijzigd S.K.N.W.K. 1 moest helaas afgelopen zaterdag ook haar meerdere erkennen in A.Z.V.V. 1. Evenals vorige week tegen Rillandia 1 (7-2 verlies), scoorden de blauw/zwarten wel de openingstreffer, maar trokken zo ook nu toch weer aan het korste eind. Uiteindelijk gingen de mannen uit Axel met de drie punten huiswaarts. De wedstrijd eindigde in 1-3.

Al snel was duidelijk dat A.Z.V.V. voetballend de betere ploeg was op ‘Het Springer’. Toch kon S.K.N.W.K. een paar keer gevaarlijk doorkomen. Hieruit ontstonden een aantal corners, maar kon (nog) niet gescoord worden. Uiteindelijk was een mooie aanval via Wilco de Valk de aanleiding tot de 1-0. Hij gaf een pass op spits Wesley Goud, die na drie wedstrijden niet te hebben gescoord, toch al weer z’n 9e treffer van deze competitie kon maken.

S.K.N.W.K. werd echter nog verder teruggedrongen en ze mochten van geluk spreken dat A.Z.V.V. uit een aantal prima mogelijkheden niet scoorde. Op een zeer ongunstig moment gebeurde dit dan toch. In de 2e minuut van de blessuretijd van de 1e helft scoorden de gasten uit een vrije trap, waarbij een aantal S.K.N.W.K.-ers veel te zwak ingrepen, toch de terechte 1-1.

In de 2e helft was A.Z.V.V. opnieuw de bovenliggende partij. S.K.N.W.K. probeerde middels een counter nog wel gevaarlijk te zijn, maar echt lukken wilde het niet. Toen laatste man Martijn Neele ten onrechte werd teruggefloten, de scheidsrechter zag dat de bal uit was, maar dat was deze absoluut niet (er werd overigens ook niet gevlagd) kreeg S.K.N.W.K. het deksel op de neus. In plaats van zelf een kans te creeëren, viel de goal juist aan de andere kant. Ook nu werd er overigens niet goed ingegrepen en konden de gasten op voorsprong komen, 1-2.

Het slotakkoord was helaas ook voor de nummer 3 van de ranglijst. Verdediger Sytze Stins werd simpel afgetroefd en doelman Quik had het nakijken, 1-3 en wedstrijd gespeeld. Hierna frustraties te over bij de thuisploeg. Wesley Goud liep nog tegen een onnodige gele kaart op en Erwin Nelissen mocht van geluk spreken dat hij slechts geel kreeg…… Emiel Kuijten viel uit met een knieblessure.

As. zaterdag zal er dan echt weer eens gewonnen moeten worden. Dan komt in Nieuwerkerk Kapelle 1 op bezoek. Opnieuw een lastige tegenstander, maar op dit moment zijn er geen makkelijke wedstrijden voor S.K.N.W.K.!! Aanvang van deze wedstrijd is 14:30 uur.

S.K.N.W.K. 1: Léon Quik, Martijn Neele, Sytze Stins, Martin Kiesenberg, Léon Pollemans, Léon Goedegebure (Martijn Rentier), Emiel Kuijten (Erwin Nelissen), Wilco de Valk, Jeffry Visser (Robbert v/d Zande), Christian van Vossen, Wesley Goud.