Oud-S.K.N.W.K.-er Harry Friesen overleden

Vanmorgen bereikte ons het droevige nieuws dat Harry Friesen is overleden. Harry was in het verleden actief als voetballer en als leider bij de jeugd en senioren van S.K.N.W.K.

Vanaf deze plaats wensen wij familie, vrienden en bekenden van Harry heel veel sterkte toe bij het dragen van dit grote verlies.

4 reacties op "Oud-S.K.N.W.K.-er Harry Friesen overleden"

 1. robby en mirjam | 21-12-2008 at 20:58 |

  Veel te jong overleden. Ik heb een aantal jaren met Harry mogen voetballen,
  wat altijd heel gezellig was. Was ook geschokt om dit bericht te horen.
  Wij wensen fam en kinderen veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

  Robby,Mirjam en dochters.

 2. Jan en Ans | 20-12-2008 at 23:36 |

  Veel te jong ben je overleden Harry, wij dragen warme herinneringen aan je mee, jaren lang was je onze buurman, we hebben veel lief en leed met elkaar gedeeld, vele gesprekken gehad met elkaar, dat blijft ons altijd bij.
  We hadden jou een veel langer leven gegund, samen met Cora,je kinderen en je kleindochter. Het mocht helaas niet zo zijn. We hebben bewondering voor je op de manier waar je met je ziekte omging. We wensen Cora en de kinderen veel sterkte toe

  Jan en Ans

 3. Tonny Schiettekatte | 20-12-2008 at 13:28 |

  Dit is een verschrikkelijk triest bericht. Veel te vroeg is Harry overleden. Ik heb, hoewel niet zo lang, met hem mogen voetballen, maar ook via de kinderen op school altijd een goed contact met hem gehad. De herinneringen blijven mooi. Ik wens Cora en de kinderen en familie veel sterkte toe.

  Tonny Schiettekatte

 4. Jan de Jonge | 20-12-2008 at 12:57 |

  Je schrikt, hoewel je weet dat Harry ernstig ziek was, toch nog van dit bericht. Ik, Jan, heb Harry vele schooljaren meegemaakt als lid van de ouderraad van de openbare school. Vooral de voorbereidingen voor de jaarlijkse musical van groep 8 herinner ik me. Harry was dan chef decorbouwer en ontwerper.Ook de belevenissen op de schoolkampen zijn een warme herinnering.

  Ik wens de familie, vrienden en bekenden van Harry veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

  Coby en Jan de Jonge.

Reacties gesloten.