Bestuurswijzigingen bij S.K.N.W.K.

Sinds 1 januari 2009 zijn er (officieus) enkele bestuurswijzigingen binnen S.K.N.W.K. Zo heeft onze penningmeester Fred v/d Werf aangegeven dat hij er mee gaat stoppen. Per 1 januari is Léon Quik (was secretaris) de nieuwe penningmeester. Echter moet dit nog officieel bekrachtigd worden tijdens de Algemene Ledenvergadering, welke wordt gehouden vrijdag 27 februari as.

Fernando Bom heeft aangegeven de ’taak’ van secretaris over te willen nemen van Léon. Inmiddels is Fernando ook al toegetreden tot het bestuur en voert inmiddels al de taken uit van secretaris. Ook deze wijziging moet nog worden goedgekeurd door de Algemene Ledenvergadering.

Toch wil ik alvast van de gelegenheid gebruik maken om Fred hartelijk te danken voor zijn jarenlange grote inzet. Hij heeft heel veel betekend voor S.K.N.W.K.!

Tevens wil ik Fernando alvast welkom heten binnen het bestuur en hem heel veel plezier en succes toewensen met zijn nieuwe ‘job’.

Tot slot wil ik iedereen dan ook uitnodigen voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering. Kom met zoveel mogelijk, al was het alleen al om Fred te danken voor zijn inzet en Fernando welkom te heten als nieuw bestuurslid.

Dus tot 27 februari as.!