Uithuilen en opnieuw beginnen

Deze titel geeft eigenlijk wel een beetje het hele seizoen 2008-2009 weer. En dan niet alleen qua resultaten bij de seniorenteams van S.K.N.W.K., maar met name bij de bezetting. Natuurlijk hebben we dit seizoen te kampen met extreem veel blessures, maar daarnaast wordt er tegenwoordig wel erg snel afgezegd.

De resultaten

S.K.N.W.K. 1 speelt een anoniem seizoen in de 3e klasse. Na het ’topseizoen’ 2007-2008 was ook de doelstelling om te handhaven in de 3e klasse. Dat is ook gelukt, want S.K.N.W.K. staat stevig op een 5e positie.

S.K.N.W.K. 2 en 3 zijn beiden na een teleurstellend jaar gedegradeerd en mogen dus ‘uithuilen en opnieuw beginnen’. De mannen van ‘de baggerschuit’ (S.K.N.W.K. 4) geven eigenlijk het goede voorbeeld. Zij draaien gewoon een goed seizoen in de reserve 5e klasse en wat veel belangrijker is, ze zijn er altijd!!

Seizoen 2009-2010

Voorafgaand aan het seizoen werd er binnen de ‘TC’ nog gedacht aan een vijfde elftal!! Gelukkig zijn ze daar nooit aan begonnen, want dat had al snel teruggedraaid kunnen en moeten worden. Het blijkt zelfs steeds moeilijker om 4 teams op de been te krijgen.

De leiders van de seniorenteams zijn nu aan het inventariseren voor het komende seizoen. We zullen er met z’n allen voor moeten gaan, want anders is het ook volgend seizoen niet elke week ‘een zekerheidje’ dat er 4 teams kunnen spelen.

We weten dus wat ons te doen staat!!


S.K.N.W.K. 4

1 reactie op "Uithuilen en opnieuw beginnen"

  1. Een Supporter | 24-04-2009 at 18:57 |

    Theoretisch is het nog mogelijk voor sknwk 1 om nacompetitie te halen. Volgend seizoen gaan de top twee direkt promoveren naar de tweede klas. Dus selectie prent dat goed in je hoofd.

Reacties gesloten.