Duiveland-Mini’s – S.K.N.W.K.-Mini’s 5-7

Na een zeer korte 1e helft van ca. 10 min. gingen ze rusten met de stand 3-3. In de 1e minuut stonden ze al achter met 1-0. Na 2 doelpunten van Jelle Verhoek en Max Jongebreur gingen ze rusten wat bij iedereen verbazing opwekte. Lekker weer en net bezig…….rust. De inval scheidsrechter Robert-Jan van Dijke van SKNWK had begrepen dat ze om 10:45 uur van het veld moesten zijn. Dat bleek 11:15 uur te zijn.

Dit werd de 2e helft wel ingehaald. Het bleef een gelijk opgaande strijd te zijn. Duiveland had een aantal sterke jongens die de beuk erin gooiden. Na een tijdje was het 5-5. De doelpunten vielen de hele wedstrijd over en weer. Uiteindelijk scoorde SKNWK nog 2 doelpunten.

Wie 1 doelpunt maakte was moeilijk want Max schoot de bal onderkant lat, maar de scheidsrechter floot niet. Jelle’s schoot werd gered op de lijn waarna Ruben toch scoorde. Omdat Max al gescoord had kennen we die aan Ruben toe. Toch een prima resultaat met veel inzet.

Doelpuntenmakers: Jelle Verhoek 2x, Tim v/d Cingel 2x, Max Jongebreur, Mika van Strien, Ruben van Dijke.