S.K.N.W.K. vergeet Duiveland genadeklap te geven

Tijdens de voorrondes om de Wereldregio Cup 2009 heeft S.K.N.W.K. vergeten een plaatsje in de finalepoule te bemachtigen. Nadat het zelf kansen te over kreeg tegen Duiveland om het duel winnend af te sluiten, wist Duiveland middels een schitterende goal in blessuretijd alsnog de blauw/zwarten de nek om te draaien.

Nadat S.K.N.W.K. eerst Dreischor simpel met 5-0 had verslagen, deed Duiveland precies hetzelfde. Hierdoor was het duel S.K.N.W.K. 1 – Duiveland 1 een soort ‘finale’. Het werd een leuk potje met voor de Nieuwerkerkers uiteindelijk een slechte afloop.

Wesley Goud, tot 2x toe op de paal en Robbert Padmos (recht op de keeper) vergaten na de 1-1 tussenstand, doelpunt van S.K.N.W.K. gemaakt door Wilco de Valk, de score in het voordeel van S.K.N.W.K. te beslissen. Hierdoor kreeg het het deksel op de neus. Doelman Koen de Jonge werd enkele seconden voor het eind van de wedstrijd door een prachtig afstandschot verschalkt, 1-2.

Hierdoor plaatst Duiveland zich voor de finalepoule. S.K.N.W.K. strijdt zaterdag 23 mei in Brouwershaven voor het hoogts haalbaren, de 5e plaats.

S.K.N.W.K.: Koen de Jonge, Erwin Nelissen, Martijn Rentier, Léon Pollemans, Oleg Bondarenko, Timo Verkaart, Leendert van Heukelom, Jeffy Visser, Wilco de Valk, Sander Uijl, Wesley Goud, Christian van Vossen, Richard v/d Sande.

Uitslagen

S.K.N.W.K. 1 – Dreischor 1 5-0
Wilco de Valk 1x, Robbert Padmos 1x, Sander Uijl 1x, Leendert van Heukelom 1x, Richard v/d Sande 1x

Dreischor 1 – Duiveland 1 0-5

S.K.N.W.K. 1 – Duiveland 1 1-2
Wilco de Valk 1x

Bekijk binnenkort de foto’s van deze duels elders op deze site in ‘Het Fotoboek’.