Drie nieuwe gezichten bij Duiveland

Duiveland heeft zich voor komend voetbalseizoen kunnen versterken met drie nieuwe aanwinsten. Met de komst van Ronald van Vossen, Jean Paul van der Weele en Rien Giljam heeft Duiveland de selectie voor komend seizoen rond. Tegenover de komst van de drie spelers staat het vertrek van Erik Duffener naar Bruse Boys.

Het vertrek van Erik Duffener naar aartsrivaal Bruse Boys doet veel stof opwaaien, Erik was afgelopen seizoen niet altijd even gelukkig in de groep maar heeft wel veel wedstrijden in de basis gestaan en hiermee een bijdrage aan het goede seizoen geleverd.

Nieuwkomer Ronald van Vossen komt over van Ouwerkerk waar hij een seizoen heeft gevoetbald. In het verleden heeft van Vossen altijd bij SKNWK gevoetbald waar hij enkele jaren in het 1e elftal heeft gespeeld. Van Vossen van origine linksbenig, is over heel de linkerflank inzetbaar.

Een andere aanwinst van S.V. Duiveland is Jean Paul van der Weele die overkomt van JVOZ A1. Van der Weele is afkomstig uit Scharendijke, heeft in de jeugd ook bij ZSC gespeeld. Van der Weele is van oorsprong verdediger en is in de gehele laatste linie inzetbaar.

Doelman Rien Giljam komt over van Bruse Boys waar hij de laatste jaren achter Rick Postema en zijn broer Mark Giljam geen kans gezien heeft om in het eerste elftal te komen. Bij Duiveland gaat Giljam voor een nieuwe kans, hij gaat de concurrentie aan met Kevin Verboom.

De S.V. Duiveland heet genoemde spelers van harte welkom!

Komende week op 9 juni zullen de spelers een kennismaking hebben met de selectie, waarbij Henk en Thomas de plannen voor het volgend seizoen voor heel de selectie zullen presenteren.

De nieuwe spelers zullen nog ter kennismaking met een interview op de website
verschijnen.