S.K.N.W.K. 4 is vertrokken richting Friesland

SKNWK4 bivakkeert van vrijdag 12 juni t/m zondag 14 juni 2009 op een “zwaar” trainingskamp aan het water van Woudsend in Friesland. 14 mannen en 10 vrouwen wagen de oversteek. De eersten vertrekken vrijdagochtend 10 uur, de laatsten arriveren vrijdagavond laat en zaterdagmorgen vroeg.

Voor nader info en de adresgegevens waar we zitten kan men de volgende link aanklikken www.pensionhetsmidsvuur.nl

Zoals ieder jaar is er veel vrijheid voor een ieder, maar het karakter van de ploeg blijft gestoeld op teambuilding. Aan de volgende onderdelen zal dan ook zeker iedereen meedoen (blessures of ander onvoorzienigheden daargelaten).

* Zaterdag van 13.30 tot 15.30 uur gaan we onder professionele begeleiding (voor elk niveau) de kunst van het polsstokspringen (fierljeppen) ons proberen eigen te maken

* Daarna gaan we gezellig borrelen en barbecueën

* Later die zaterdagavond gaan we met zijn allen op zoek naar de “baggeraar van het jaar 2008-2009”; een spel waaraan iedereen kan deelnemen en evenveel kans van slagen (of falen) heeft. We verklappen hier niet teveel. Het staat onder leiding van de captain. Hij heeft meerkeuzevragen, invulvragen, fotovragen en opdrachten over het voetbal van het afgelopen jaar in petto. Maar met links naar de historie, de wereld van de mode, glamour en glitter, film en toneel, muziek en dans is er echt “voor elck wat wils”. Of het ook echt wat wordt? Dat moet u later maar navragen aan de deelnemers..

* Op zondagmiddag maken we nog een vaartocht in een praam, waarbij een (andere) kapitein ons vermaakt met lokale verhalen en muziek, zie www.simmermoarn.nl

Zoals gemeld: het kamp zal zwaar zijn. Mensen zijn moeilijk bereikbaar, maar de mobiele telefoon van de captain staat altijd aan voor wie vanuit het thuisfront deze dappere baggeraars een steun in de rug willen geven!

Nummer is te vinden op site van SKNWK onder de club/organisatie/SKNWK4.