Schouwen-Duiveland selektie gelijk tegen Excelsior

Zoals gebruikelijk de laatste jaren speelde de Schouwen-Duiveland selektie vanavond een oefenwedstrijd tegen Eerstedivisionist Excelsior. Op een druk sportpark van D.F.S. wist de thuisploeg de B.V.O. op 1-1 te houden. Een zeer knap resultaat.

In de eerste helft had de Schouwen-Duiveland selektie het verdediging goed voor elkaar (ook al omdat Excelsior niet echt potten kon breken). Via Ronald Zwager (Duiveland) na een goede aanval over links, werd het zelfs 1-0. Hiermee gingen beide team ook rusten.

In de 2e helft schroefde Excelsior het tempo iets op. Dit resulteerde nog wel in de gelijkmaker, 1-1, maar hierbij bleef het.

Namens S.K.N.W.K. speelde Wilco de Valk zo’n 85 minuten mee met de Schouwen-Duiveland selektie. Hij werd vervangen door S.K.N.W.K.-er Wesley Goud. Ex-S.K.N.W.K.-er Gert-Jan Tierie speelde het gehele duel mee centraal op het middenveld.

Wilco de Valk (7) hier in aktie afgelopen zaterdag in het duel tussen de Schouwen-Duiveland selektie en het Westlands Elftal

1 reactie op "Schouwen-Duiveland selektie gelijk tegen Excelsior"

1. Een Supporter | 29-07-2009 at 10:03 |

Met Wilco de Valk als rechter- spits krijg je mooie voorzetten. Hij zou bij SKNWK ook op die plaats moeten staan.