SKNWK weer onderuit

MIDDELBURG – SKNWK verloor in Sint Philipsland ook de tweede wedstrijd uit de oefencampagne.

Noad’67 bleek met 2-1 te sterk. Brouwershaven speelde thuis met 1-1-gelijk tegen het tweede team van Zierikzee. Duivelands tegenstander SSS meldde zich maandagavond af. De Oosterlanders trainden en spelen nu donderdag om 19.30 uur thuis tegen WHS.

Noad’67-SKNWK 2-1: Uit een door Wiljan Lisseveld benutte strafschop kwam het SKNWK van trainer Gerjo Prins al spoedig op een 1-0-achterstand. Kort voor rust kregen ook de Nieuwerkerkers een penalty, die door Wesley Goud verzilverd werd. Na rust, waarin beide ploegen het nodige uitprobeerden, was Noad’67 sterker. Het resulteerde ongeveer twintig minuten voor tijd in het winnende doelpunt van Stephan van de Peet.

Brouwershaven-Zierikzee 2 1-1: Vijf minuten voor het verstrijken van de eerste helft profiteerde Daan Ruitenbeek van een fout in de verdediging van Brouwershaven en bezorgde Zierikzee 2 zo een 0-1-voorsprong. Na rust ging de thuisploeg op zoek naar de gelijkmaker. Die kwam er toen Clement van Splunder uit een vrije trap wist te scoren. De ploeg van trainer Ed van Lent is met twee gelijke spelen (ZSC’62 en Zierikzee 2) en een overwinning op Duiveland 2 nog steeds ongeslagen in de voorbereiding.

Hoek-Terneuzense Boys 2-1: Het duurde tot vlak voor tijd voordat Hoek gisteravond Terneuzense Boys onder de knie kreeg. Toen maakte Regilio Pinas de 2-1.

Voor de rust was Hoek beter, schiep zich ook de beste kansen, maar Terneuzense Boys kwam op een voorsprong via Ruud Hoogesteger. Stijn Mahieu tekende tien minuten later met een volley voor de gelijkmaker (1-1), maar pas in de laatste minuten was de winst nog voor de thuisclub.

Kloetinge-Terneuzen 3-0: Het vooral in de eerste helft duidelijk betere Kloetinge won met 3-0 van Terneuzen. Kloetinge is al een stap verder in de voorbereiding. Het resulteerde voor de rust in een voorsprong van 2-0 door treffers van Mark Schuit. Na de pauze kon Terneuzen wat meer tegenstand bieden, maar het stichtte te weinig gevaar om de thuisploeg in de problemen te brengen. Etiënne Mallie kon met een fraaie treffer de eindstand op 3-0 bepalen.