Ook N.O.A.D. ’67 1 te sterk voor S.K.N.W.K. 1

Na de nipte thuisnederlaag van 1-2 van S.K.N.W.K. 1 tegen De Jonge Spartaan 1 bleek gisteren in het 2e oefenduel N.O.A.D. ’67 1 te sterk voor de blauw/zwarten. Opnieuw met een nipt verschil, 2-1.

S.K.N.W.K. startte in ieder geval beter dan in haar eerste wedstrijd. Toch kwam de thuisploeg op voorsprong. Zij scoorden uit een toegekende penalty, 1-0.

De Nieuwerkerkers kregen hierna ook een strafschop. Omdat de vaste strafschopnemer bij S.K.N.W.K. 1, Martijn Neele, een stapje terug heeft gedaan, was het even wachten op wie dit ging doen. Wesley Goud legde uiteindelijk de bal op de stip, maar schoot de bal op de lat.

Toen S.K.N.W.K. vlak voor rust opnieuw een strafschop kreeg, was het Sander Uijl die deze keer wel het vonnis velde, 1-1.

In de 2e helft werd er uiteraard wat gewisseld. S.K.N.W.K. kreeg het lastiger en de thuisploeg raakte zelfs tot twee maal toe de lat boven doelman Mike Bakker. Uiteindelijk wist N.O.A.D. ’67 toch nog te scoren, waardoor zij de volle winst pakten in dit duel.

Opnieuw dus een nederlaag voor S.K.N.W.K. Toch ook enkele lichtpuntjes. Met name het optreden van nieuwkomer René Verschoor en doelman Mike Bakker biedt zeker perspectief voor de toekomst.

Donderdag wordt er door de eerste selektie weer getraind. Zaterdag spelen ze in Domburg een oefenwedstrijd tegen nieuwkomer in het zaterdagvoetbal Domburg 1. Aanvang van dit duel is 14:30 uur. Enkele spelers zullen na hun vakantie dan aansluiten bij de groep. Echter zullen ‘vaste klanten’ Sander Uijl en Wilco de Valk vanaf dan ruim 2 weken afwezig zijn vanwege hun vakantie.

S.K.N.W.K.: Mike Bakker, Frank Boere (Martijn Kik), Martin Kiesenberg, René Verschoor, Léon Pollemans, Sander Uijl, Oleg Bondarenko (Jeffry Visser), Carlo v/d Maas, Wilco de Valk, Richard v/d Sande (Martijn Rentier), Wesley Goud.