S.K.N.W.K. 1 geeft niet thuis

Was er vorige week zeker een positief gevoel bij de nipte 2-3 nederlaag tegen Nieuwdorp 1, na gisteren was dat gevoel er zeker niet! S.K.N.W.K. 1 gaf absoluut niet thuis en werd met maar liefst 6-2 huiswaarts gestuurd uit Koudekerke door V.C.K. 1.

Geen beleving en een absolute off-day waren de oorzaak van deze fikse nederlaag. Na een 3-0 achterstand deden de blauw/zwarten eindelijk iets terug. Het was spits Wesley Goud die voor de 3-1 zorgde.

Helaas had S.K.N.W.K. 1 toen een penalty moeten krijgen en was dan misschien helemaal terug gekomen in de wedstrijd. Echter de strafschop werd niet gegeven en zodoende is het nooit meer een wedstrijd geworden.

De thuisploeg kreeg alle ruimte om uit te lopen naar een 6-2 overwinning. Tweede doelpunt van S.K.N.W.K. werd gescoord door Erwin Nelissen. Nog een smetje op dit duel was dat zowel Emiel Kuijten en Robbert Padmos geblesseerd het veld moesten verlaten. S.K.N.W.K. staat na twee competitieduels nog steeds op de ‘hatelijke nul’.

Volgende week de mogelijkheid om hier iets aan te gaan doen. Dan zal er zeker uit een heel ander vaatje moeten worden getapt en dan nog zal het niet gemakkelijk zijn. Tegenstander is namelijk kampioenskandidaat A.Z.V.V. 1.

S.K.N.W.K. 1: Mike Bakker, Erwin Nelissen, René Verschoor, Sytze Stins, Léon Pollemans, Robbert Padmos (Kristian Bouwman), Emiel Kuijten (Richard v/d Sande), Wilco de Valk, Sander Uijl, George van Heukelom, Wesley Goud.