Zo Vader, Zo Dochter

Afgelopen weekend scoorde Robby Koster namens S.K.N.W.K. 4 twee treffers tegen Duiveland 4. Mede door zijn treffers wist het vierde met 7-4 te winnen. Robby is met deze treffers alleen leider in het topscorersklassement bij de senioren van S.K.N.W.K.

Robby’s dochter Roxanna voetbalt ook en wel bij de dames van Bruse Boys. Met het 2e team versloegen zij afgelopen weekend het eerste team van ‘Bru’. Het werd uiteindelijk 1-4. Alle treffers, getuige onderstaand artikel van de website van de P.Z.C., werden gescoord door Roxanne Koster. Van wie zou ze dat nu hebben……….?!

Bruse Boys 1-Bruse Boys 2 1-4: Door een loepzuivere hattrick van Roxanna Koster leidde het jeugdigere tweede team van Bruse Boys halverwege al met 0-3. Na de pauze kon het eerste iets terug doen via Linda Peters van Nijenhof (1-3), maar een inhaalrace werd nooit ingezet. Met haar vierde treffer bezegelde Koster aan de andere kant het lot van het eerste van Bruse Boys.

Komende zaterdag kunnen beide teams aan de bak. Het eerste moet op bezoek bij Nieuwland, het tweede ontvangt op eigen veld Koewacht. Beide tegenstanders zijn nog ongeslagen.

4 reacties op "Zo Vader, Zo Dochter"

  1. robby koster | 06-10-2009 at 16:21 |

    en bedankt toon

  2. Toon 4 | 06-10-2009 at 08:37 |

    Laten we hopen dat ze niet van die Schwalbes van hem leert…

  3. Dan is het hoog tijd voor dat mamma haar talent eens gaat laten zien. Misschien kan ze jouw voetbalschoenen aan Robby…??

  4. robby koster | 05-10-2009 at 22:02 |

    leuk zo op de site te lezen, maar ik denk dat ze dat talent van der moeder hebben.

Reacties gesloten.