Pupillen en S.K.N.W.K. 4 geven het goede voorbeeld

Sinds een aantal weken zijn alle spelende leden van S.K.N.W.K. in het bezit van een intekenlijst voor loten van de Grote Clubactie. Met deze actie kunnen we heel veel geld verdienen voor de club, want maar liefst 80% van de opbrengst gaat naar onze eigen vereniging!

Het is de bedoeling dat alle leden loten (ver)kopen. Helaas heeft (nog) niet iedereen dit goed begrepen en/of uitgevoerd.

Onze pupillen (F-, E, en D) hebben hun stinkende best gedaan en al aardig wat geld opgehaald. Dit geldt ook voor S.K.N.W.K. 4. Klasse!!

Helaas moet het bestuur constateren dat de C-junioren, A-junioren en de spelers van S.K.N.W.K. 1, 2 en 3 nog maar heel weinig loten hebben verkocht. Dit kan eigenlijk niet, want de rest doet het wel!!

Zoals duidelijk is afgesproken, verwacht (lees: verplicht) het bestuur dat elk seniorenlid mininmaal 5 loten (ver)koopt. De jeugd zou proberen zoveel mogelijk loten te verkopen. Voor het jeugdteam met de meest vekochte loten en de jeugdspeler met de meest verkochte loten is er een verrassing.

Dus diegene die nog niet aan hun plicht hebben voldaan, jullie hebben nog een aantal dagen de tijd. Zoveel wordt er niet gevraagd door de club van de leden. Het is dan toch een hele kleine moeite om minimaal 5 loten te kopen/verkopen.

Namens het bestuur wil ik zeggen, doe je best!!

2 reacties op "Pupillen en S.K.N.W.K. 4 geven het goede voorbeeld"

  1. Lotenverkoper | 06-10-2009 at 21:30 |

    Dat klopt idd. Maar ik denk toch wel dat je als lid kan proberen om gewoon 5 lootjes te verkopen.

    Er wordt altijd maar te makkelijk gezegd dat lukt nie of dat doe ik nie

  2. Valt idd een beetje tegen.
    Denk alleen niet dat je iemand kan verplichten om te kopen of verkopen.

Reacties gesloten.