S.K.N.W.K. 2 gebruikte dit seizoen al 8 keepers

Gisteren speelde S.K.N.W.K. 2 thuis tegen koploper Apollo ’69 2. Dit deden ze zeer verdienstelijk en wisten de ongeslagen koploper (’15 op 5′) met 8-4 terug te sturen naar ’s Gravenpolder.

Donderdagavond was er nog sprake van lichte paniek. Er was immers geen doelman voor het 2e. Uiteindelijk ging Mark Passchier (vroeger nog gekeept bij s.v. W.I.K. ’57, maar inmiddels al jarenlang veldspeler) onder de lat. Dit kon echter slechts de 1e helft, want Mark moest daarna gaan werken.

In de 2e helft ging speler/trainer Martijn Neele van S.K.N.W.K. 2 verder als doelman. Overigens hadden beide keepers een groot aandeel in de overwinning. Mark Passchier pakte in de 1e helft schitterend en penalty. Neele was in de 2e helft (mede door de wind) verantwoordelijk met z’n uittrappen voor een aantal assists.

Met deze twee keepers heeft S.K.N.W.K. 2 inmiddels al 8 verschillende mensen onder de lat gehad. Naast Passchier en Neele stonden ook Mike Bakker, Koen de Jonge, Martijn Kik, Marco Roks, Jacco Kik en Léon Quik op het doel bij het 2e tijdens een oefen-, beker of competitiewedstrijd.