Lachertje 3e klasse doet weer wat het moet doen!

Hieronder het wedstrijdverslag van Yerseke 1 – S.K.N.W.K. 1 geschreven door v.v. Yerseke op website van voetbalzuid.nl:

Lachertje van de 3e klasse doet weer wat het moet doen, WINNEN!! (door: Yerseke)

Yese – SKNWK (1-0) 2-0

Een hele leuke middag en zeker een sportieve middag. Na de 2-5 van vorige week is het altijd afwachten voor het publiek hoe het lachertje van de 3e klasse op zo een overwinning reageert. Ze reageerden fantastisch! Yese blijkt dus geen lachertje meer van de 3e klasse te zijn.

SKNWK was gezien de historie een tegenstander waar je zeker rekening moet houden. Dat ze nu wat minder presteren hoort bij het voetbal maar gezien vanmiddag staan ze zeker op de plaats waar het hoort. Wil natuurlijk niet zeggen dat het over 4 weken anders kan zijn want SKNWK is natuurlijk wel een blijvertje in de 3e klasse van het zaterdagvoetbal.

Yese begon weer fel aan de wedstrijd wat resulteerde in grote kansen. De grootste kans was raak in de 11e minuut toen Antonis Riedijk prima voor gaf op Rody Bakker die de 1-0 maakte. Ook in de 59e minuut was het weer Rody die de 2-0 op het scorebord zette. Wat is die jongen goed bezig. Een genot om hem te zien spelen in Yese kleuren. Een speler die veel in zijn mars heeft en dat ie er komt is zeker. Maar Rody niet alleen hoor.

SKNWK kreeg kleine kansjes maar bleef ongevaarlijk. Het was al met al een simpele winst voor de thuisploeg. Een vrije trap van de bezoekers die heel leuk door dacht was bracht helaas ook geen goal maar was wel verassend door da teen speler op sprong en de bal onverwacht richting doel ging. Ramon Boone, niet voor 1 gat te vangen, door zag het prima en ook deze kans ging verloren. De 2-0 overwinning was en feit en gezien de andere uitslagen was (word) het weer een leuk en mooi weekend voor Yese.

Je zal maar supporter van Yese zijn, wat een toekomst sta je te wachten? Een hele mooie! Toeschouwers: 201

Opstelling Yese: Ramon Boone, Frans van Driel, Antonis Riedijk, Elco de Schipper, Alec van de Water, Hai Nguyen, Rody Bakker, Jarno van de Kreeke, Michel de Rooy (Berny Steketee), Arjen de Koeijer, Bart van Steveninck.

1 reactie op "Lachertje 3e klasse doet weer wat het moet doen!"

  1. aanwezig | 18-10-2009 at 12:04 |

    Juist verslag. Niets op af te dingen.

Reacties gesloten.