S.K.N.W.K. 1 pakt eindelijk weer eens 3 punten

Gisteren was het dan zover. S.K.N.W.K. speelde een hele goeie wedstrijd en pakte verdiend de 3 punten. Na 13 minuten was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. Toen was nl. de tussenstand bij S.K.N.W.K. 1 tegen Kapelle 1 al 3-0. Het werd uiteindelijk 4-1. Wat een ontlading bij alles en iedereen. Nu hopen dat ze deze lijn voort kunnen zetten. Te beginnen volgende week in de derby tegen D.F.S. 1.

Vanaf de aftrap was duidelijk wat de intenties waren van de thuisploeg. Al in de 1e minuut kreeg S.K.N.W.K. een corner. Een minuutje later was de stand al 1-0. Een vrije schop van Wilco de Valk belandde bij Wesley Goud.

Ietsje later ook al de 2-0. Een schitterende aanval met opnieuw Goud als eindstation, 2-0. En nog was de koek niet op. In de 13e minuut was het Robbert Padmos die na een prima aktie van René Verschoor de 3-0 kon aantekeken. Wedstrijd gespeeld.

S.K.N.W.K. speelde zeker de 1e helft erg goed. Met een beetje geluk hadden ze de voorsprong nog verder kunnen uitbouwen. Het bleef bij 3-0.

In de 2e helft gelijk weer 2x de thuisploeg, maar geen score. In de 65e minuut wel de 4-0, maar de prima leidende scheidsrechter Ahmed Chahid keurde de treffer op advies van zijn assistent af wegens buitenspel.

Dat de score niet verder werd uitgebreid had met name te maken met het maken van de verkeerde keuzes. Soms moet je wel eens zelfzuchtig zijn en de bal zelf tegen de touwen knallen, maar ja wat zeuren we eigenlijk met een 3-0 tussenstand op het scorebord.

Kapelle kan in de 89e minuut nog iets terug doen, maar het slotakkoord is weer voor de blauw/zwarten. Wesley wordt gevloerd binnen de 16 en voor Erwin Nelissen is dit een koud kunstje om de bal binnen te schieten. Dit is tevens laatste feit van de wedstrijd.

Een 4-1 eindstand en met prima voetbal. Er werd gestreden voor elke meter en alles klopte gewoon. Klasse mannen!

S.K.N.W.K. Koen de Jonge, Erwin Nelissen, René Verschoor, Sytze Stins (George van Heukelom), Léon Pollemans, Sander Uijl, Wilco de Valk, Emiel Kuijten (Oleg Bondarenko), Robbert Padmos, Kristian Bouwman, Wesley Goud.

2 reacties op "S.K.N.W.K. 1 pakt eindelijk weer eens 3 punten"

1. Kijker2 | 01-11-2009 at 21:10 |