Pepsi Indoor Soccertoernooi 2009

Na afwezigheid van een jaar is er dit jaar weer een Pepsi Indoor Soccertoernooi. Zoals gebruikelijk wordt dit gespeeld in Sportcentrum Westerschouwen in Burg-Haamstede.

Het speelconcept is er op gericht de hele Club (veldvoetbalverenigingen van Schouwen-Duiveland) bij elkaar te hebben (tijdens de finaledag!). Het toernooi heeft zoals altijd een voorronde en een finale dag. De beste 6 spelen na de voorronde in de A poule en de anderen in poule B.

De voorronden bestaan uit 1 wedstrijdavond voor iedere vereniging. In totaal worden er in de voorronden 3 wedstrijd van een half uur gespeeld. De nrs. 1 en 2 van een speelavond gaan naar de A-poule, de nrs. 3 en 4 gaan naar de B-poule.

De finaledag heeft een A en een B-poule. De winaar van de A poule is winnaar van het toernooi. De winnaar van de B-poule krijgt overigens wel dezelfde prijs.

De prijs voor de winnende ploeg (vereniging) van poule A en poule B: De jeugdspelers van de winnende verenigingen worden uitgenodigd voor een dagje Sportcentrum Westerschouwen (bowlen, midgetgolfen, Kinderkermis ‘Kraayennest’, etc.)

Op de finaledag wordt er voor iedereen die heeft meegedaan aan het toernooi een rijkelijk buffet aangeboden.

Tussen de wedstrijden door is er de mogelijkheid tot het deelnemen aan andere activiteiten zoals: bowling, tennis, biljart en darts. Voor de kinderen wordt er vanaf 15:00 uur ook nog een een film gedraaid op groot scherm.