De Baggerschuit uit Nieuwerkerk

Tonny Schiettekatte beleefde zaterdag weer een topmiddag met De Baggerschuit, oftewel het vierde van SKNWK (Nieuwerkerk)! De gelegenheidskeeper Michel ging aan de haal met de wekelijkse titel ‘aap van de week’ vanwege een memorabele actie. Hoe deze doelman zijn verwonding opliep, is niet bekend. Klik door voor Tonny’s relaas.

Aap van de week

Een leuk initiatief om ook de anonieme keldervoetballers eens een plek te geven in de PZC! En na het lezen van het verslag van mijn collega René van Goes 4 kan ik het niet laten om over mijn team iets te melden. Dat is SKNWK 4, door onze kapitein (aanvoerder) al sinds jaar en dag “De Baggerschuit” genoemd. Dit om wat tegengas te geven aan ons eerste, het “Vlaggenschip”. Onze voetballers worden dan ook de baggeraars genoemd, en afgelopen weekend hebben we allemaal een trui met opdruk in ontvangst genomen. Aan de achterkant staat Baggerschuit, en aan de voorkant een echte scheepsfunctie, zoals stoker, paddeltje, of bootsman. Elke speler heeft zijn eigen bijnaam. Verder hebben wij na elke wedstrijd de uitreiking van de aap van de week, voor een memorabele actie in betreffende wedstrijd. Bijgaand een foto van de (on)gelukkige winnaar van afgelopen week, onze gelegenheidskeeper, die een gescheurde wenkbrauw opliep tegen Duiveland 4. De wedstrijd eindigde in een spectaculaire 6-5 stand, in het voordeel van de “kraaien” dus.

Alle info staat op www.sknwk.nl een zeer actuele website, die door Martijn Neele wordt bijgewerkt.


Gelegenheidskeeper Michel van SKNWK 4 nam de uitdrukking ‘bloed aan de paal’ zaterdag wel erg letterlijk. Hij won er de titel ‘aap van de week’ mee.

Voor meer van deze leuke artikelen uit de Kelder van het Zeeuwse Amateurvoetbal kunt u terecht op de volgende website: http://www.pzc.nl/blog/zeeuwsekelder/

2 reacties op "De Baggerschuit uit Nieuwerkerk"

  1. SKNWK 4 | 12-02-2010 at 11:19 |

    En hoe komt dat nou weer?

  2. De Tank | 11-02-2010 at 22:52 |

    Naast de bewuste scheur, loop ik al een hele week met een blauw oog

Reacties gesloten.