Robbert Padmos maar liefst 4 maanden geschorst

Ongeloof bij een ieder binnen S.K.N.W.K. Na zijn rode kaart in het duel op 23 januari jl. tegen V.C.K. heeft S.K.N.W.K.-speler een schorsing van maar liefst 4 maanden gehad. De schorsing gaat vandaag, vrijdag 26 februari in, en loopt t/m 26 juni.

Uiteraard gaat S.K.N.W.K. in beroep, want dit is ronduit belachelijk. Er was geen overtreding en de scheidsrechter floot ook niet eens. Als dan blijkt dat na een onschuldig duel tussen Robbert Padmos en V.C.K.-speler Merijn Dek laatst genoemde heel veel pijn heeft, trekt de scheidsrechter na enkele minuten verzorging een rode kaart!

Achteraf al ellendig genoeg dat de ongelukigge Merijn Dek zijn been gebroken heeft, maar dit slaat echt alles!

We zijn benieuwd hoe dit verder gaat!

7 reacties op "Robbert Padmos maar liefst 4 maanden geschorst"

  1. Ne kun je immers bij de KNVB alle verklaringen opvragen en beoordelen. Dan kun je pas gaan opmaken welke verklaring de doorslag geeft (SKNWK-VCK-Scheidsrechter-Rapporteur). NB de rapporteur heeft in de rust in de kantine van SKNWK medegedeeld dat als er al sprake zou zijn van een overtreding er maximaal een gele kaart kon worden gegeven. Dus lijkt mij dat de verklaring van VCK en de scheidsrechter doorslaggevend is geweest. Ben benieuwd wat die hebben vermeld.

  2. je zou spontaan stoppen met voetbal..

  3. Dit is inderdaad ronduit belachelijk, zelfs wanneer de knvb een getuigenverklaring zal ontvangen van VCK, zal robbert zeker geschorst blijven. Welkom bij de belachelijke voetbalwereld in nederland die geregeerd word door KNVB..

  4. Tja, "KNVB" zei u………?

  5. Dommel | 26-02-2010 at 14:07 |

    Dit slaat echt alles

  6. Kun je niet bij vck een getuigeverklaring late afnemen

  7. Belachelijk!! | 26-02-2010 at 12:55 |

    Daar moeten we met z’n allen tegenin gaan idd

Reacties gesloten.