Topscorerslijst senioren S.K.N.W.K.

Gisteren kwam de top 2 van de topscorerslijst bij de senioren van S.K.N.W.K., Wim Voorbeijtel en Robby Koster, niet in aktie. Zij blijven overigens na gisteren nog steeds de nummers één en twee met respectievelijk 17 en 16 doelpunten.

Daarachter werd er wel gescoord. Maurice Pollemans won met S.K.N.W.K. 3 met 4-2 van Brouwershaven 2. Hij maakte één treffer en komt op 13 doelpunten dit seizoen. Hiermee staat hij op de 3e plaats. Michèl Flikweert, normaal gesproken speler van S.K.N.W.K. 4, speelde gisteren met het 3e mee. Hij scoorde net als ‘Maupert’ 1x en heeft tot nu toe 12x doel getroffen. Hiermee bezet hij de 4e plaats op de ranglijst.

Martijn Neele (S.K.N.W.K. 2) en René v/d Bos (S.K.N.W.K. 4) blijven beiden op 11 doelpunten staan na gisteren. Wesley Goud (S.K.N.W.K. 1) scoorde gisteren weer eens namens S.K.N.W.K. 1. Het mocht helaas niet baten, want het eerste verloor nipt met 2-1 van De Noormannen. Laten we hopen dat dit voor Wesley wel een begin is voor een heuse inhaalrace op de topscorerslijst.

Nieuw op de topscorerslijst bij de senioren is C-junior Martijn Backx. Hij ging gisteren na zijn wedstrijd met de C-junioren tegen Kwadendamme C1 (4-3 winst met 2 treffers voor Martijn) met het 2e mee naar ’s Gravenpolder. Daar mocht hij een half uur voor tijd invallen bij S.K.N.W.K. 2 in de topper (op papier) tegen Apollo ’69 2. Hij kroonde zich gelijk tot matchwinner door op schitterende wijze de 1-2 tegen de touwen de koppen na een prima voorzet van Jurjen Vermeer. Dit was voldoende voor S.K.N.W.K. 2 voor de winst.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst van de senioren van S.K.N.W.K. kijk elders op deze site bij ‘Teams’.

2 reacties op "Topscorerslijst senioren S.K.N.W.K."

  1. Mediumvisor | 28-02-2010 at 12:23 |

    Je hebt gelijk Robby, heb het aangepast

  2. robby koster | 28-02-2010 at 12:20 |

    hoi ik zag dat er bij mij 15 doelpunten hier in het verslag staan, maar zijn er inmiddels 16 doelpunten.
    dacht meld het even

Reacties gesloten.