Geen verschuivingen op topscorerslijst S.K.N.W.K.

Met slechts 1 treffer gisteren namens de seniorenteams van S.K.N.W.K. zijn er geen verschuivingen in de topscorerslijst bij de senioren van S.K.N.W.K. Overigens kwamen ook maar 2 S.K.N.W.K.-teams in aktie.

S.K.N.W.K. 1 en 4 speelden gisteren niet. S.K.N.W.K. 2 moest wel aantreden, maar moest het onderspit delven tegen Kloetinge 4. Het werd 0-2 en dus geen treffers namens het 2e.

S.K.N.W.K. 3 verloor met 2-1 van Bruse Boys 4. De eretreffer werd gemaakt door Hans Matthijsse (overigens zijn 1e van deze competitie).

Wim Voorbeijtel (S.K.N.W.K. 3) en Robby Koster (S.K.N.W.K. 4) blijven samen de topscorerslijst aanvoeren. Zij scoorden tot nu toe 19x.

Michèl Flikweert (S.K.N.W.K. 4) kwam gisteren ook voor het 3e in aktie. Omdat hij ook geen doel doel trof blijft hij op 15 treffers steken en bezet hiermee de 3e plaats op de topscorerslijst.

Maurice Pollemans (S.K.N.W.K. 3) staat 4e met 13 doelpunten. Martijn Neele en René v/d Bos sluiten de top vijf. Beiden hebben 12 doelpunten gemaakt deze competitie.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst van de senioren van S.K.N.W.K. kijk elders op deze site bij ‘Teams’.