S.K.N.W.K. 2 vecht voor laatste kans

S.K.N.W.K. 2 heeft nog steeds de mogelijkheid om kampioen te worden in de reserve 3e klas. Echter zijn ze hierbij inmiddels afhankelijk van andere teams.

Na de winterstop zijn er al een aantal wedstrijden verloren gegaan. Hierdoor heeft S.K.N.W.K. de eerste plaats op de ranglijst moeten afstaan aan s.v. Duiveland 2. Ook Kruiningen 2 is de blauw/zwarten voorbij gestreefd. Apollo ’69 2 staat nog wel achter S.K.N.W.K. 2, maar heeft met één wedstrijd minder en slechts 2 punten minder ‘betere papieren’ dan de Nieuwerkerkers. Kloetinge 4 is ook nog niet geheel kansloos voor de titel.

Het belooft dus nog spannend te worden in de reserve 3e klas. Vandaag treedt S.K.N.W.K. 2 op sportpark ‘Het Springer’ aan tegen M.E.V.O. 2. De wedstrijd in de heenronde ging met 3-2 verloren.

Ook volgen nog duels tegen Colijnsplaatse Boys 2 en D.F.S. 2. Zaterdag 1 mei as. (als de laatste competitieronde is afgewerkt) zullen we weten welk van bovengenoemde teams zich met ingang van seizoen 2010-2010 2e klasser mag noemen.

Stand in de reserve 3e klas

2 reacties op "S.K.N.W.K. 2 vecht voor laatste kans"

  1. Mediumvisor | 11-04-2010 at 09:02 |

    TUURLIJK WEL

  2. dat het 2e geen kampioen wilde worden.

Reacties gesloten.