Keepersclinic “Keep it Simple”

Vanuit de samenwerking die vv NOAD’67 uit Sint Philipsland en Arsenal Soccer School Holland hebben wordt op 5 mei as. een nieuwe activiteit aangeboden op het sportpark aan de Zijpestraat. Namelijk de keepersclinic “Keep it Simple”.

Keep it Simple, is een onderdeel van Arsenal Goalkeeping met als doel keepers vanuit het Arsenal Soccer concept zichzelf te ontwikkelen. Tijdens de clinic brengen door Arsenal FC gediplomeerde jonge, enthousiaste trainers , de deelnemers deze keepersopvatting bij. Er wordt hierbij veel aandacht besteed aan techniek en basistactiek gecombineerd met plezier, wedstrijdelementen, vanuit een pedagogische en sociaal-maatschappelijke opvatting. Arsenal Goalkeeping staat onder leiding van oud doelman van Udinese (serie A), Portsmouth (Premier League), FC Utrecht, Vitesse en Sparta, Harald Wapenaar en dus de trainingen op het sportpark leidt.

Deze clinic staat open voor zowel (jeugd)keepers als keeperstrainers vanuit Brabant, Zeeland en Goeree Overflakkee.

Aanmelden voor deze clinic op 5 mei as. kan via www.arsenalsoccer.nl

Ga naar balk aanmelden –> Meld je aan voor de ASSH –> Ik doe graag mee aan de: ———-. en dan kiezen voor Keep it Simple bij NOAD’67.

Deelnamekosten voor deze clinic zijn € 50,-. Hiervoor ontvangen de deelnmers een exlusief kado met een winkelwaarde van het inschrijfgeld, lunch, drinken en natuurlijk een leerzame dag olv topkeeper Harald Wapenaar.

Namens NOAD’67 en Arsenal Soccerschool Holland, verzoek ik jullie de bijgevoegde poster en deze mail onder de aandacht te brengen bij jullie keepers en trainers.

Alvast bedankt voor jullie medewerking.

Met vriendelijke groet,

Theo Gorissen
v.v. NOAD’67