S.K.N.W.K. 1 ´best of the rest´ Wereld Regio Cup

Nadat S.K.N.W.K. 1 afgelopen week zijn meerdere moest erkennen in Zierikzee, was slechts een 5e plaats het hoogst haalbare tijdens de finaledag van de Wereld Regio Cup 2010. S.K.N.W.K. wist beslag te leggen op deze 5e positie en is dus ‘best of the rest’.

In de eerste wedstrijd was D.F.S. 1, dat verrassend genoeg was verslagen door Brouwershaven 1 in de voorronde, de tegenstander. Na een schitterende vrije trap van Erwin Nelissen kwamen de blauw/zwarten op voorsprong, 1-0.

D.F.S. kreeg tot 2x toe een strafschop (de 1e was niet terecht, de 2e wel). Echter doelman Mike Bakker van S.K.N.W.K. wilde niet van wijken weten. Tot 2x toe ranselde hij de bal uit de zelfde hoek en zorgde er dus voor dat de Nieuwerkerkers de winst haalden.

In de andere wedstrijd was Renesse met 3-2 net te sterk voor D.Z.C. ´09. Zodoende mochten S.K.N.W.K. en Renesse dus uit gaan maken wie 5e werd.

Een eenzijdige wedstrijd zorgde ervoor dat S.K.N.W.K. met 5-1 won van Renesse. A-junior Kevin Duinhouwer 2x, Wilco de Valk 1x, Erwin Nelissen 1x en Wesley Goud 1x verzorgden de doelpunten voor S.K.N.W.K. 1.

Bekijk foto´s van S.K.N.W.K. op de Wereld Regio Cup 2010 te Oosterland nu elders op de site in Het Fotoboek.