WRC SKNWK 1: penaltykiller en scorende A-junioren

Ondanks het feit dat S.K.N.W.K. 1 ‘slechts’ vijfde werd tijdens deze editie van de Wereld Regio Cup 2010, toch ook nog wat positieve punten namens de blauw/zwarten.


Doelman Mike Bakker heeft zojuist de 1e strafschop gered

Zo bleek S.K.N.W.K.-doelman Mike Bakker een heuse penaltykiller. In het duel tegen D.F.S. 1 wist hij tot 2x toe in de wedstrijd een penalty te stoppen. Hierdoor won S.K.N.W.K. 1 met 1-0 na een schitterende vrije trap van Erwin Nelissen.


Ook de 2e ‘pingel’ was een prooi voor Bakker

Mike was afgelopen seizoen de keeper van S.K.N.W.K. 2. Echter heeft hij aangegeven dat hij volgend seizoen zijn uiterste best zal gaan doen om eerste doelman te worden bij S.K.N.W.K.! Mike klasse en veel succes.

Verder valt te vertellen dat A-junior Kevin Duinhouwer gisteren in het duel om de vijfde plaats tegen Renesse 1, maar liefst 2x wist te scoren. In de voorronde wedstrijden wist een andere A-junior, Stefan Vermeer, ook al een treffer te maken. Al met al mooie feiten voor de toekomst!


Kevin Duinhouwer scoorde gisteren 2x in de met 5-1 gewonnen wedstrijd tegen Renesse 1

Stefan komt overigens volgend seizoen door naar de senioren en zal gaan proberen een plaatsje te bemachtigen bij S.K.N.W.K. 1. Kevin zal helaas vanwege zijn werk een half jaar niet kunnen voetballen. Erg jammer, want hij is zeker en talent en zou zich moeten kunnen door ontwikkelen tot een vaste speler van S.K.N.W.K. 1. Wie weet wat er in de toekomst nog kan veranderen?!