De balans voor SKNWK na overschrijvingstermijn

Nu de overschrijvingstermijn (15 juni) voorbij is, kunnen we de balans op gaan maken bij S.K.N.W.K. Met name bij het eerste elftal zijn er toch wel wat veranderingen te zien met ingang van het nieuwe seizoen.

Ten eerste komt er natuurlijk een nieuwe trainer. Ko Stoutjesdijk is aan het begin van dit jaar al aangesteld als de nieuwe verantwoordelijke man voor het seizoen 2010-2011. Een trainer/coach waar we erg blij mee zijn en erg veel vertrouwen in hebben. Hij komt over N.O.A.D. ’67 uit Sint-Philipsland.

Ko zal het overigens moeten doen zonder Wesley Goud en George van Heukelom. Zij vertrekken beiden naar 2e klasser s.v. Duiveland. Daarnaast heeft Sander Uijl aangegeven dat hij ((hopelijk) eventjes) stopt met voetballen. Sytze Stins, Frank Boere, Erwin Nelissen en Koen de Jonge doen een stapje terug en gaan in een lager elftal spelen.

Twee A-junioren, Kevin Schiettekatte en Stefan Vermeer komen over naar de senioren. Zij zullen zich bij de selektie gaan voegen en proberen een plaatsje te bemachtigen in S.K.N.W.K. 1. Ook enkele spelers uit de 2e selektie hebben aangegeven toch weer te willen proberen aan te sluiten bij S.K.N.W.K. 1. Een positieve instelling! Overigens zal het 1e en 2e 1x per week samen trainen en de voorbereiding zal volledig samengaan. Zodoende kan de nieuwe trainer dan een goed en duidelijk beeld krijgen van de spelers van de 1e en 2e selektie.

In de lagere elftallen zijn er gelukkig geen mensen die stoppen. Wel zijn er nog wel wat ‘oud-gedienden’ die de kicksen toch weer onder willen gaan binden. Jacky de Bruine wil kijken of hij weer een beetje kan gaan voetballen. Hij heeft lange tijd vanwege een blessure niet gespeeld, maar afgelopen seizoen was hij regelmatig te vinden op het trainingsveld.

De gebroeders v/d Wielen, Wim en Rinus, willen ook weer terug keren op het voetbalveld. Richard Bevelander probeert na een blessure en auto-ongeluk ook weer terug te keren.

Al met al gaat S.K.N.W.K. er dus per saldo niet op achteruit, alleen bij S.K.N.W.K. 1 ligt een hele mooie en grote uitdaging klaar!

Eind juli, begin augustus zal de bal weer gaan rollen. We hebben er nu al weer zin in!

4 reacties op "De balans voor SKNWK na overschrijvingstermijn"

  1. baggerschuit | 17-06-2010 at 19:08 |

    en wie weet wie er van ons team nog door stroomt

  2. de broertjes de boer uhhhh van der wielen gaan der voor

  3. tonny v.d. berge
    martijn neele
    kj van nieuwenhuize
    jacky de bruine

  4. Dat ziet er niet echt rooskleurig uit allemaal. En wie van het 2de gaat voor het 1ste?

Reacties gesloten.