Wedstrijd ter nagedachtenis Tonny Schiettekatte

“De familie van Tonny Schiettekatte respecteert de beslissing van de besturen van SKNWK en Nieuwerkerk Bruist! om het gekostumeerd voetbal op donderdag 8 juli af te gelasten. We begrijpen dat veel mensen hierin geen zin meer hebben. Het bestuur van SKNWK heeft in overleg met het team van Tonny, SKNWK 4, besloten om dat team een onderlinge wedstrijd te laten spelen. Dit ter nagedachtenis aan Tonny en om hem daarmee te eren als enorm betrokken lid van zijn SKNWK.

De familie van Tonny waardeert dit gebaar van het bestuur en de spelers van het vierde bijzonder, zijn vrouw Sandra en de dochters Nikki en Lotte voorop, maar ook zijn ouders, schoonouders, broers, zus, schoonzussen en zwagers, neefjes en nichtjes. Een deel van de familie zal ook bij de aanvang van deze wedstrijd aanwezig zijn om op deze manier en op haar beurt waardering en dank uit te spreken aan de teamgenoten van Tonny. Hij zou het niet anders hebben gewild.

De familie zou het erg op prijs stellen als ook anderen donderdagavond de wedstrijd bijwonen en daarmee hun respect tonen aan Tonny en aan de spelers van het vierde, allemaal leden van SKNWK, een vereniging die hem zo lief was en die voor hem veel verder ging dan een potje voetballen.”

Alvast ontzettend bedankt!

2 reacties op "Wedstrijd ter nagedachtenis Tonny Schiettekatte"

  1. Mediumvisor | 08-07-2010 at 17:36 |

    Om 19:00 uur

  2. Sknwk-er | 08-07-2010 at 16:48 |

    HOelaat begint deze onderlinge wedstrijd?

Reacties gesloten.