BSC Roosendaal 1 veel te sterk voor S.K.N.W.K. 1

S.K.N.W.K. mocht gisteren voor het eerst dit seizoen aantreden op het eigen sportpark ‘Het Springer’ in Nieuwerkerk. Voor het K.N.V.B.-bekertoernooi was zondag 3e klasser B.S.C. Roosendaal 1 de tegenstander. Het werd uiteindelijk een flinke oorwassing, want de teller stokte uiteindelijk bij 0-8. Een grote nederlaag voor een zeer jeugdig S.K.N.W.K. 1.

Met name de 1e helft werden de Nieuwerkerkers onder de voet gelopen. Ok, S.K.N.W.K. miste wat bepalende spelers (met name Wilco de Valk en Robbert Padmos werden erg gemist). B.S.C. Roosendaal hanteerde een hoog tempo en wisten makkelijk de vrije man te vinden. S.K.N.W.K. probeerde (kon) alleen maar tegen te houden en had het hier al erg moeilijk mee. Voor de rust moest doelman Mike Bakker van S.K.N.W.K. al 5x capituleren.

In de 2e helft hielden de blauw/zwarten lang stand (het bleef dus lang 0-5). Echter met nog een kwartier op de klok kregen de bezoekers een penalty. Deze werd binnengewerkt. Hierdoor was bij S.K.N.W.K. het verzet opnieuw gebroken en werd het uiteindelijk nog 0-8.

Met name doelman Mike Bakker speelde ondanks de 8 tegentreffers een puike wedstrijd met een aantal prima reddingen.

Gelukkig zijn de bekerduels voor S.K.N.W.K. veredelde oefenwedstrijden. A.s. dinsdag de kans op revanche. Dan is opnieuw in een thuiswedstrijd W.H.S. 1 de tegenstander. Aanvang is 19:00 uur.

S.K.N.W.K. 1: Mike Bakker, Martin Kiesenberg, Jurjen Vermeer (Richard v/d Sande), René Verschoor, Timo Verkaart, Léon Goedegebure, Steven Padmos (Jeroen Backx), Remco Veenboer, Oleg Bondarenko, Stefan Vermeer, Martin Huisman.