Wedstrijdverslag SKNWK 1 – Veere 1 website Veere

Hieronder het wedstrijdverslag van S.K.N.W.K. 1- Veere 1 van de website van Veere:

SKNWK 1 – Veere 1 0-3

Beide ploegen speelden voor de winst. Veere was de betere ploeg maar beiden kregen voldoende mogelijkheden om de score te openen. De beste gelegenheid kreeg de thuisploeg vlak voor rust. Veere moest verder met 10 man echter de strafschop werd door Rene Bil gestopt waardoor men met een 0-0 stand ging rusten.

Ondanks de man minder bleef Veere ook na de rust het betere van het spel houden. Beide ploegen kregen voldoende kansen echter Veere ging daar het meest efficient mee om. Dit resulteerde in een 0-1 voorsprong voor Veere, doelpuntenmaker Michel van der Linden.

Edwin van Tatenhove tekende met een kopbal vanuit een voorzet van Theo van Tatenhove voor de 0-2, waarna Theo van Tatenhove alleen voor de keeper met zijn doelpunt voor de 0-3 eindstand zorgde.