S.K.N.W.K. 1 heeft weinig geluk tegen De Meeuwen 1

S.K.N.W.K. 1 heeft gisteren een nipte nederlaag geleden. In Zoutelande moesten ze pas 8 minuten voor tijd capituleren. Het enige doelpunt van de wedstrijd bleek voor De Meeuwen 1 genoeg voor de volle winst. De blauw/zwarten bleven opnieuw met lege handen en sluiten nu de ranglijst in de 3e klasse A.

In de eerste helft kansen aan beide zijden. Met name het 1e kwartier was erg moeizaam voor de Nieuwerkerkers, maar daarna bijten ze wat meer van zich af. Robbert Padmos is heel dicht bij de openingstreffer. Wat heet, zijn bal wordt al dan niet zelfs al achter de doellijn weggewerkt en helaas niet als doelpunt geteld.

Ook een handsbal van de thuisploeg wordt niet als zodanig door de leidsman ingeschat en dit leverde dus geen strafschop op. Ook de Meeuwen had wel wat mogelijkheden, maar sprong hier zeer slordig mee om. Zodoende gingen de ploegen dus rusten zoals ze waren begonnen, 0-0.

In de 2e helft wordt S.K.N.W.K. dan toch wel meer onder druk gezet door de thuisploeg. De Meeuwen is de betere ploeg en het is meer tegenhouden dan zelf initatief hebben voor S.K.N.W.K. Toch blijft het heel lang 0-0 en dan is het hopen op die ene uitval waarmee je dan misschien toch de drie punten kunt meenemen.

Helaas, lukt dit niet en moet S.K.N.W.K. in de 82e minuut toch een tegentreffer slikken. Een corner wordt niet goed verwerkt en kan in de rebound worden binnengeschoten, 1-0.

In blessuretijd (91e minuut) is de half uur voor tijd ingevallen A-junior Martijn Backx nog bijna trefzeker. Zijn schot kan ternauwernood door de keeper van De Meeuwen worden gestopt. Hierdoor dus een nipte 1-0 nederlaag.

S.K.N.W.K. heeft tot nu toe weinig geluk, al dwing je dat ook zelf af. Hierdoor dus nog geen punten deze competitie. Met ‘0 op 6’ zelfs de 12e en laatste plaats op de ranglijst. Toch gelukkig positieve geluiden van spelers en staf en dat gaan we volgende week (hopelijk) ook omzetten in een positief resultaat!!

Volgende week komt Domburg 1 op bezoek, dat na 2 wedsrtijden slechts 1 puntje heeft. De competitie is nog wel lang (20 wedstrijden), maar deze wedstrijd wordt nu al erg belangrijk. Winst voor S.K.N.W.K. betekent weer wat aansluiting en een beetje lucht. Een nederlaag zet je gelijk vaster op de laatste plaats.

Succes!

S.K.N.W.K. 1: Mike Bakker, Kristian Bouwman, Martin Kiesenberg, René Verschoor, Léon Pollemans, Martijn Rentier, Robbert Padmos, Léon Goedegebure (Timo Verkaart), Steven Padmos (Martijn Backx), Wilco de Valk, Oleg Bondarenko (Richard v/d Sande).