Historie tussen S.K.N.W.K. 1 en Domburg 1

Gebruikelijk wordt elke week op deze website de historie bekeken tussen S.K.N.W.K. 1 en de tegenstander van as. zaterdag. Deze keer is dit Domburg 1.

Echter is er tussen deze 2 ploegen geen historie wat betreft competitiewedstrijden. Domburg was in het verleden een zondagclub en is een aantal seizoenen geleden overgestapt naar ‘de zaterdag’. Afgelopen seizoen werd dan uiteindelijk promotie naar de 3e klas afgedwongen. Na een 0-2 achterstand wonnen ze uiteindelijk nog met 4-2 van Wolfaartsdijk en mogen het daarom dit seizoen een klasse hoger proberen.

De start van Dombrug in 3e klas is met één puntje uit twee duels (er werd met 0-4 verloren van De Meeuwen 1 en afgelopen weekend werd het eerste puntje behaald na een 1-1-gelijspel tegen D.F.S.) nog een beetje tegenvallend. Echter is er één ploeg die een nog slechtere start heeft, nl. S.K.N.W.K. Zij staan na de eerste 2 competitieduels nog steeds op die hatelijk ‘nul’.

Zaterdag dus een strijd tussen twee ploegen die op zoek gaan naar de eerste overwinning. Aftrap op sportpark ‘Het Springer’ in Nieuwerkerk is 14:30 uur.

1 reactie op "Historie tussen S.K.N.W.K. 1 en Domburg 1"

  1. De kenner | 15-09-2010 at 13:05 |

    Domburg is pas vorig seizoen naar de zaterdag gegaan.

Reacties gesloten.